MODRIĆ O LOŠOJ FORMI: /

'Sve je došlo na naplatu, ali jedna stvar bila je presudna'

Image
Foto: AFP

Vatreni se bore za ostanak u A skupni Lige nacija.

14.11.2018.
10:55
AFP
VOYO logo

Hrvatski kapetan Luka Modrić trenutačno boravi u Zagrebu gdje se priprema za predstojeće dvije utakmice u Ligi nacija. Prva je na rasporedu u četvrtak kada na Maksimir dolazi Španjolska, a tri dana kasnije na Wembleyu će odmjeriti snage s Engleskom. Prije treninga ovog utorka nekoliko minuta odvojio je za kratak razgovor za madridsku Marcu.

"Još uvijek možemo nešto napraviti, ali prvo ćemo morati pobijediti Španjolsku, a kasnije igramo na Wembleyu s Engleskom. Mali je razmak između utakmica, bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe", kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je dosta loše ušao u novu sezonu zbog čega je bio zatrpan kritikama, ali u posljednjih nekoliko utakmica pokazao je naznake povratka u formu.

Intenzivan period

"Logično je da poslije Svjetskog prvenstva ne možeš zadržati ritam. Bio je to iznimno intenzivan period s puno utakmica u kratkom vremenu i to je došlo na naplatu. Na Svjetskom prvenstvu sve je bilo savršeno, bili smo na vrhunskoj razini, a nakon toga bilo je teško ostati na tom nivou", kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada s osjećam bolje. Mentalno sam se istrošio na SP-u, ali za mene je ključan bilo to što sam propustio predsezonu. Zaigrao sam samo mjesec dana nakon Rusije. Pripreme su mi bile potrebne. Sada sam bolje, noge, glava... Sve je bolje i primijetio sam prije Celte da sam blizu razine koja se očekuje u ovom dijelu sezone", istaknuo je.

Potom je progovorio o promjeni na klupi Reala. Novinar mu je potvrdno odgovorio na pitanje je li Solari i službeno postao trener.

"Bolje izgledamo u posljednje vrijeme. Napredujemo malo po malo", poručio je veznjak, koji će sa suigračima tražiti osvetu protiv Furije za najveći poraz u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo