Ostvario veliko postignuće /

Kapetan Modrić nakon jubilarne utakmice: 'Naježio sam se, hvala HNS-u i Francuzima'

Image
Foto: Pixsell

Odigrala je Hrvatska znatno bolje nego protiv Austrije na premijeri. Bila je bolja u brojnim periodima ovog susreta gdje su oba gola postignuta u drugom dijelu.

7.6.2022.
8:27
Pixsell
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je protiv Francuske 1-1 na Poljudu, u drugom nastupu ovosezonske Lige nacija. Za obje momčadi to je prvi osvojenih bod u skupini.

Luka Modrić s nastupom je protiv Francuza upisao jubilarni 150. nastup u dresu Hrvatske. Legendarni je Luka kapetan reprezentacije još od 2016. godine, a drži rekord po broju nastupa u dresu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je fenomenalan. Ponosan sam, sretan što sam upisao 150. nastup za Hrvatsku. Nisam očekivao da ću doći do te brojke, hvala publici na podršci, transparentu. Naježio sam se, hvala i HNS-u i Francuzima. Izbornik Didier Deschamps dao mi je dres s brojem 150, lijepa gesta," rekao je Modrić za NovuTV nakon utakmice.

Zadovoljan s igrom protiv Francuza

Odigrala je Hrvatska znatno bolje nego protiv Austrije na premijeri. Bila je bolja u brojnim periodima ovog susreta gdje su oba gola postignuta u drugom dijelu. U 52. minuti je Rabiot pogodio za francusko vodstvo, ali je u 83. izjednačio Andrej Kramarić golom iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da možemo biti zadovoljni s prikazanom igrom. Odigrali smo jako dobru, kompaktnu, mušku utakmicu. Nagradilo nas je s tim golom. Imamo još dvije utakmice pred nama, nadam se novim bodovima."

"Ovo nam daje dodatno samopouzdanje za sljedeće utakmice. Pokazali smo da se možemo nositi s Francuskom kojoj je nedostajalo igrača iz prvog sastava, ali opet je to jaka reprezentacija," rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo