Mladi Zagrepčanin riješio egzistenciju u 18. godini

U Plavom salonu u petak je profesionalni ugovor s Dinamom potpisao 18-godišnji kapetan juniorske momčadi Jakov Biljan. Mladi dinamovac potpisao je ugovor na čak sedam godina!

7.3.2014.
17:59
VOYO logo

"Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao ugovor s Dinamom. Rođen sam u Zagrebu, volim ovaj klub i teško mi je naći riječi kojima bih opisao što sada osjećam. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki dan još više treniram te se tako izborim za priliku u prvoj momčadi", rekao je Biljan, koji inače igra na poziciji zadnjeg veznog, a u Dinamo je stigao s 12 godina,

"Za Jakova već godinama znamo da će biti budućnost našeg kluba tako da smo jako sretni što smo potpisali ovaj ugovor. On je pravi moderan vezni igrač, a krase ga izuzetna srčanost i hrabrost koja je vjerojatno i dodatno istaknuta kada nastupa za svoj Dinamo. Naravno, pred njim je izuzetno puno rada da bi ostvario svoje pune potencijale, a mi ćemo sve napraviti da do toga što prije dođe", prenose službene stranice kluba riječi menadžera Dinama Zorana Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo