KALINIĆ NAGRADU NAJBOLJEG VRATARA BELGIJE POSVETIO DJEDU I PUNCU: / 'Bilo je interesa i kontakata s engleskim klubovima'

Image
Foto: PIXSELL

"Volio bih da svi dođemo na okupljanje u optimalnoj formi, bez ozljeda, jer imamo vrhunske igrače, koji igraju u vrhunskim klubovima, i možemo očekivati puno u Rusiji", rekao je Kale

8.2.2018.
19:03
PIXSELL
VOYO logo

Lovre Kalinić dobio je nagradu za najboljeg vratara belgijske lige. U 48 utakmica primio je 47 golova, ali ono što je bitnije je da je čak 19 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Image
LOVRE KALINIĆ NAJBOLJI GOLMAN BELGIJE: /

Zbog ovih majstorskih obrana hrvatski vratar postao je pravi hit

Image
LOVRE KALINIĆ NAJBOLJI GOLMAN BELGIJE: /

Zbog ovih majstorskih obrana hrvatski vratar postao je pravi hit

'Ovdje se učinak gleda drugačije'

"Ovdje se učinak golmana gleda drugačije nego kod nas, kod nas se gleda koliko minuta u nizu nisi primio gol, a ovdje je važno na koliko si ukupno utakmica sačuvao mrežu netaknutom. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam osvojio tako prestižnu nagradu, i to praktično u prvoj godini u novoj sredini", rekao je vratar Genta za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 25 kola Gent se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice, iako su imali nešto lošiji start u sezone. Kalinić je jedan od zaslužnijih igrača što se belgijski klub podigao, a nagradu je posvetio puncu i djedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svojim najbližima, obitelji, roditeljima, supruzi, kćerkici te dvojici posebnih osoba u mom životu, djedu i puncu koji su preminuli prošle godine. Obojica su bili uz mene kad mi je bilo najteže, pratili me i podržavali do zadnjega dana... Naravno, i dvojica trenera s kojima radim individualno, Tonći Gabrić i barba Frane Bogdan koji brine o mojoj tjelesnoj spremi, po njegovim programima radim redovito. To su dva čovjeka koji mi puno znače i većina zasluga za moje obrane i ovu nagradu ide njima dvojici", izjavio je Lovre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lijepo mi je ovdje'

Osvrnuo se i na interes nekih engleskih klubova za njegove usluge:

"U svijetu nogometa to je normalno, da nije toga, ne bi se novine prodavale. Interes postoji, bilo je nekih kontakata, ali niti sam ja izrazio želju da odem, niti je klub želio pregovarati. Vidjet ćemo, nigdje mi se ne žuri, ne valja brzati i preskakati stepenice, sve će na koncu doći na svoje. Do tada normalno treniram, branim i ne zamaram se nepotrebno. Zašto i bih? Ovdje mi je lijepo, liga je dobra, u klubu imam dobar status, veliko poštovanje od navijača do susjeda u zgradi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, otkrio je i razmišlja li o putu u Rusiju na Svjetsko prvenstvo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam, naravno, ali ima još dosta posla prije toga. I prvenstvo, i te dvije prijateljske utakmice reprezentacije u Americi... Volio bih da svi dođemo na okupljanje u optimalnoj formi, bez ozljeda, jer imamo vrhunske igrače, koji igraju u vrhunskim klubovima, i možemo očekivati puno u Rusiji. Pogotovo ako stvorimo atmosferu kao na Euru, na kome smo imali nesreću da od situacije u kojoj moramo zabiti gol, primimo gol, i ispadnemo. Na žalost, ne pobjeđuje uvijek bolji."

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo