KALINIĆ I MILAN PRED IZAZOVOM SEZONE: / Talijanski div ulazi u pakleni ritam, derbi za derbijem u Italiji, a onda Arsenal

Image
Foto: AFP

Slijedi izazovan period za momčad čije boje brani napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić.

23.2.2018.
15:39
AFP
VOYO logo

U sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu u petak je održan ždrijeb parova osmine finala Europske lige, a svakako najzvučniji par čine Milan i Arsenal. Finale prije finala, složit će se mnogi nogometni zaljubljenici.

Iako je talijanski velikan daleko od najslavnijih dana s dolaskom na mjesto trenera legedarnog Genara Gattusa stvari su pomalo počele ići na bolje. Međutim pravi test za sedmerostrukog europskog prvaka tek slijedi. Pakleni raspored je pred njima, a sve kreće ovog vikenda i gostovanja kod Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri dana poslije Rossoneri se vraćaju u talijansku prijestolnici gdje će u Kupu odmjeriti snage s Lazijem. Sljedeće nedjelje na rasporedu je gradski derbi s Interom, a samo četiri dana nakon njega slijedi utakmica s Arsenalom u osmini finala Europske lige. Prije uzvratnog susreta na Emiratesu 15. ožujka, Milan će gostovati kod Genoe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, slijedi itekako izazovan period za momčad čije boje brani napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo