KAKVA ŠTETA: / Nakon Lewandowskog još jedna velika zvijezda propušta reprizu lanjskog finala LP-a

Image
Foto: Profimedia

PSG će u Münchenu gostovati u srijedu

2.4.2021.
21:47
Profimedia
VOYO logo

Veznjak talijanske nogometne reprezentacije MarcoVerratti morat će zbog pozitivnog nalaza na testiranju na koronavirus propustiti prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka u kojoj njegov klub Paris Saint-Germain gostuje kod Bayerna u reprizi prošlogodišnjeg finala ovog natjecanja, kad je bavarska momčad osvojila trofej.

"On će biti stavljen u izolaciju i podvrgnut odgovarajućem zdravstvenom protokolu", objavio je PSG putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema francuskim propisima, svaka osoba koja ima pozitivan test na novi koronavirus ili pokazuje simptome bolesti Covid-19 mora biti stavljena u desetodnevnu izolaciju.

Image
Image

Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti (L) and Paris Saint-Germain's French defender Presnel Kimpembe (R) react after Nantes scored a second goal during the French L1 football match between PSG and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris on March 14, 2021.,Image: 597488592, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

PSG će u Münchenu gostovati u srijedu, četiri dana nakon subotnjeg dvoboja s vodećim Lilleom u derbiju francuskog prvenstva. Verratti je već prije otpao za taj dvoboj, jer se s reprezentativnog okupljanja vratio s lakšom ozljedom butnog mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema ni Poljaka

Podsjetimo i na to da će napadač poljske reprezentacije i Bayerna Robert Lewandowski pauzirat najmanje četiri tjedna. Poljak se ozlijedio prošlu nedjelju u susretu protiv Andore u kvalifikacijama za SP 2022. godine, a nakon utakmice se vratio u München gdje su ga pregledali liječnici aktualnog europskog prvaka.

"Lewandowski je istegnuo ligament desnog koljena i izbivat će oko četiri tjedna," objavio je Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak će propustiti obje utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina, a meće nastupiti niti u derbiju njemačkog prvenstva protiv RB Leipziga.

Koliko će nedostajati Bavarcima možda i najbolje oslikava podatak kako je ove sezone u 34 nastupa u svim natjecanjima zabio 40 golova, te upisao sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo