FOTO: / Kakva ludnica, Ivica Olić zaradio ovacije

Spektakl u Mostaru! Na otvorenom treningu na kojem se skupilo 7.000 navijača, hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je utakmicu među sobom.

31.5.2013.
20:46
VOYO logo

Trening utakmica u Mostaru bila je pun pogodak! Na tribinama se skupilo 7.000 navijača koji su fanatično navijali za Vatrene.

Igor Štimac podijelio je svoje igrače u dvije ekipe, 'plave' (Krešić, Šimunić, Vida, Lovren, Milić, Vukojević, Iličević, Sammir, Kovačić, Perišić i Eduardo) i 'žute' (Kalinić, Jedvaj, Pavlović, Halilović, Ademi, Tomasov, Olić, Kranjčar i Badelj, te dva juniora Zrinjskog, Klarić i Tipurić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igralo se po 20 minuta, a 'plavi' su pobijedili s 2:1. Poveli su 'žuti' pogotkom Ivice Olić, koji je majstorski predriblao vratara Krešića, nakon čega je zaradio ovacije tribina. Preokret 'plavima' donijeli su Iličević i Vida.

Vatreni su se uoči same utakmice fotografirali sa najmlađim navijačima, podijeli im autograme i poklonili nekoliko lopti. U subotu će naši nogometaši imati otvoreni trening u Širokom Brijegu gdje se također očekuje veliki broj navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo