SPREMNI ZA LIGU PRVAKA / Kako će izgledati Dinamo u najvažnijoj utakmici sezone. Jedan od najvažnijih, najskupljih i najomiljenijih igrača završit će na klupi?

Image
Foto: Leonardo Bosnar/PIXSELL

Glavno je pitanje, dakako, u kojem će sastavu Dinamo istrčati u prvoj važnoj utakmici ove sezone

19.7.2022.
10:24
Leonardo Bosnar/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama konačno kreću u svoju europsku avanturu. U utorak od 21 sat na Maksimiru Modri igraju utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Škupija, a uzvratna utakmica na rasporedu je za tjedan dana u Skopju.

Glavno je pitanje, dakako, u kojem će sastavu Dinamo istrčati u prvoj važnoj utakmici ove sezone. Trener Ante Čačić ima podosta dilema, prva je ona u napadu, odnosno, hoće li upariti Josipa Drmića i Brunu Petkovića, što će posljedično eliminirati Luku Ivanušeca ili Mislava Oršića iz udarne postave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog sjajne forme gotovo sigurno će igrati upravo Drmić i Petković, kompatibilni su i trenutno su zaista glavni forte Dinama, pa bi bilo suludo poslati ijednog od njih na klupu. To bi pak moglo značiti da će Čačić na klupi protiv Škupija ostaviti Mislava Oršića, miljenika navijača i nominalno prvo ime kluba.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako će izgledati Dinamo?

Oršić je, inače, prvi strijelac Dinama u povijesti europskih natjecanja s 23 pogotka, ali Oršić trenutno, kao što se vidjelo na prošloj utakmici u HNL-u protiv Lokomotive, baš i nije u dobroj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da bi Čačić mogao koristiti formaciju 4-4-2 s Dominikom Livakovićem na vratima, desnog beka igrat će gotovo sigurno Stefan Ristovski. U sredini se očekuju Josip Šutalo i Dino Perić, dok će lijevog beka igrati fantastični Robert Ljubičić.

U veznom redu očekuju se Josip Mišić, Arijan Ademi, Luka Ivanušec i Darijo Špikić, dok će ispred njih biti Petković i Drmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu pratite uživo i na portalu Net.hr od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo