KAKAV UDARAC ZA HRVATSKU ZVIJEZDU: / Zidane ga uopće nije htio, ali je presudio Benitez

Image
Foto: AFP

U predvečerje prve polufinalne utakmice Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida španjolski su mediji donijeli priču koja se nimalo neće svidjeti našem Mateu Kovačiću.

27.4.2016.
10:03
AFP
VOYO logo

Prema pisanju OK Diarija, aktualni Realov trener Zinedine Zidane prošlo se ljeto kod predsjednika Florentina Pereza zalagao za dovođenje belgijskog reprezentativca Kevina De Bruynea. No, Zidane je tada bio samo trener B momčadi, a glavni trener Rafael Benitez se nije složio s njegovim mišljenjem.

Posudba u Milan?

De Bruyne je u konačnici završio u Manchester Cityju gdje igra sjajno, a Benitez je smatrao da mu treba pojačanje u sredini veznog reda i zato je radije odabrao Matea Kovačića kojeg je Real platio Interu oko 35 milijuna eura. Da Kovačić nije bio Zidaneov izbor, postalo je jasno čim je Francuz naslijedio Beniteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak igra vrlo malo, a već se nekoliko puta dogodilo da ga nije bilo ni na klupi. Sve su češća, stoga, nagađanja da će na ljeto napustiti Santiago Bernabeu i otići na posudbu, a kao moguća nova destinacija najviše se spominjao Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo