KAKAV GAF NAŠIH SUSJEDA: /

Zbog pogreške izbornika i stručnog stožera Savez se ispričao čitavoj zemlji

Image
Foto: Screenshot

Stručni stožer mlade reprezentacije BiH napravio je sramotan propust uoči utakmice s Norveškom koja ih je možda koštala poraza.

3.9.2016.
21:00
Screenshot
VOYO logo

Naime, zbog nepoznavanja Uefinih pravila u stožeru su mislili da AmirHažiahmetović i KerimMemija nemaju pravo nastupa zbog suspenzija.

Međutim, na kraju je ispalo drugačije. Rukovodstvo i stožer mlade repreznetacije mislilo je da njih dvojica nemaju pravo nastupa jer su skupili po dva žuta karotna, a prema pravilima suspenzija nastupa nakon trećeg žutog kartona u tri različite kvalifikacijske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šestom kolu kvalifikacija za Euro 2017. BiH je na kraju izgubila 0:1 od Norveške, a na presici se izbornik DarkoNesterović požalio kako nije mogao računati na četiri igrača među koja spadaju i dvojica navedenih. Nadalje, rekao je kako protiv Švicarske neće moći igrati Amer Gojak jer je protiv Norveške dobio žuti karton, drugi u kvalifikacijama. No, on ipak ima pravo nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ove sramotne pogreške na krjau se oglasio tamošnji Savez, javlja Klix.

"Nakon tehničkog propusta prilikom primjene propisa Uefe koji se odnose na javne opomene u kvalifikacijama za EP U-21 selekcija, Fudbalski savez BiH poduzeo je mjere utvrđivanja odgovornosti u stručnom stožeru U-21 reprezentacije. Nakon provedenog postupka bit će izrečene odgovarajuće sankcije prema odgovornim osobama u skladu sa internim aktima FS BiH. Zbog nesporne greške FS BiH se ispričava cjelokupnoj sportskoj javnosti uz uvjeravanje da se takvi i slični propusti u budućnosti neće ponoviti", stoji u prioćenju Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo