JUVEOVE ZVIJEZDE GODINAMA NISU NEŠTO SLIČNO DOŽIVJELE: / Navijači ih brutalno izvrijeđali i poslali im poruku; 'Pokažite mu*a'

Image

Vjerojatno je navijače na ovakvu reakciju isprovociralo i to što su neki igrači prisustvovali zabavi

3.4.2021.
11:07
VOYO logo

Prije nekoliko dana Gazzetta dello Sport objavila je da je Juventus postavio ultimatum treneru Andreu Pirlu. Navodno su mu poručili da će biti bivši ako ostvari negativne rezultate protiv Napolija i Torina. A uoči gradskog derbija navijači us objesili uvredljiv transparent na stadionu koji su poslali jasnu poruku igračima.

"Samo brinete o društvenim mrežama, sponzorima i svojim milijunima. Fokusirajte se na derbi. Pokažite mu*a", poručili su navijači Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabranjeni tulum

Vjerojatno je navijače na ovakvu reakciju isprovociralo i to što su Weston McKennie, Paul Dybala i Brazilac Arthur prisustvovali zabavi premda su one zabranjene zbog epidemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Stampa je objavila kako je McKennie u svom domu organizirao zabavu na kojoj su bila dvojica njegovih suigrača, te nekoliko prijatelja.

Problem je u tome što je zabranjeno organizirati privatne zabave u Italiji prema trenutnim COVID pravilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi su nazvali policiju kad su primijetili da je kod američkog veznjaka party. Dio talijanskih medija je objavio kako je policija ušla u kuću tek nakon sat vremena čekanja, pa sudionicima prijeti tužba i za opiranje policiji. Odmah su kažnjeni s po 400 eura zbog kršenja epidemioloških pravila.

Mediji pišu kako će igrače kazniti i klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus se trenutačno nalazi na trećem mjestu Serie A s 55 bodova, deset manje od vodećeg Intera. Milan na drugom mjestu ima 59 bodova.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo