JUVENTUS OBJAVIO ODLIČNU VIJEST UOČI VELIKOG DERBIJA: / 'Vatreni se oporavio i bit će u sastavu'

Image

Vatreni se nakon više od pola godine oporavio od ozljede te je u srijedu po prvi put bio na klupi Juventusa

22.12.2017.
19:32
VOYO logo

Odlična vijest stigla je iz Torina. Naime, hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić uvršten je u momčad za veliki derbi s Romom, koji je na rasporedu u subotu u 20:45 sati.

Kao što je poznato njegov nastup našao se pod upitnikom nakon što je prošle nedjelje na gostovanju kod Bologne uz postignuti pogodak zadobio veliku posjekotinu na nozi. Mandžukić je mora na šivanje te je zaradio 13 šavova. Posjekotina na listu razlog je i zbog kojeg je hrvatski napadač propustio trening u ponedjeljak i osminu finala Talijanskog kupa s Genoom u srijedu navečer. No, čini se da su problemi iza njega i za očekivati je da će se naći u početnom statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca u momčadi

Dobra je vijest, inače, što je Max Allegri među 23 igrača uvrstio i marka Pjacu. Vatreni se nakon više od pola godine oporavio od ozljede te je u srijedu po prvi put bio na klupi Juventusa, ali nije dobio priliku. Ovaj susret propustit će Gigi Buffon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusova momčad za Romu: Chiellini, Benatia, Pjanić, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Mandžukić, Pjaca, Asamoah, Szczesny, Rugani, Lichtsteiner, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi, Loria

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo