KONAČNA ODLUKA / Juventus ipak kažnjen zbog financijskih malverzacija: Upitna Liga prvaka

Image
Foto: Profimedia

Nakon nove kazne Juve je pao na sedmo mjesto sa 59 bodova, pet bodova manje od četvrte pozicije koja vodi u Ligu prvaka

22.5.2023.
21:05
Profimedia
VOYO logo

Svega nekoliko sati prije početka susreta 36. kola talijanskog nogometnog prvenstva Empoli - Juventus, torinska Stara dama je kažnjena oduzimanje 10 bodova.

Image
SVE SE ZNA /

Određeni suci koji će suditi finala europskih nogometnih kupova

Image
SVE SE ZNA /

Određeni suci koji će suditi finala europskih nogometnih kupova

Talijanskom velikanu je prvotno oduzeto 15 bodova zbog financijskih malverzacija. Nakon što se klub žalio bodovi su mu vraćeni do okončanja novog postupka. Sada je stigla i konačna odluka. Žalbeni sud Talijanskog nogometnog saveza kaznio je Juve oduzimanjem 10 bodova što komplicira njegove izglede za nastup u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nove kazne Juve je pao na sedmo mjesto sa 59 bodova, pet bodova manje od četvrte pozicije koja vodi u Ligu prvaka, no večeras ga očekuje gotovanje kod Empolija i prilika za smanjenje minusa.

U prvom večerašnjem susretu Roma i Salernitana su na Olimpicu odigrali 2-2. Gosti su vodili 1-0 i 2-1, ali je Roma oba puta izjednačila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salernitanu je u vodstvo doveo Antonio Candreva u 12. minuti, izjednačio je Stephan El Shaarawy u 47. minuti, da bi Boulaye Dia u 54. minuti doveo goste u novu prednost. Konačnih 2-2 postavio je Nemanja Matić u 83. minuti.

Domagoj Bradarić je odigrao cijeli susret za goste koji se nalaz na 15. mjestu sa 39 bodova. Roma je sada šesta sa 60 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo