Nevjerojatan gaf! Kupili igrača kojeg nisu htjeli!

'On nije napadač najvišeg profila kakvog smo željeli dovesti. Situacija na tržištu je komplicirana', rekao je sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

6.9.2012.
20:17
VOYO logo

Danski napadač Nicklas Bendtner, (24) donedavni nogometaš Arsenala, a novi član Juventusa, stigao je u torinski klub u zapuštenom kondicijskom stanju. Daily Mail navodi kako je stručni trenerski stožer Juventusa ocijenio kako je Bendtner stigao predebeo i da ga čekaju rigorozni treninzi kako bi se vratio u optimalnu fizičku spremu. 'Neću reći da je Bendtner loš igrač. Ali isto tako on nije igrač koji će pomoći Juventusu', kazao je Alessio Tacchinardi.

Zanimljivo, danski reprezentativac još se, nakon svega, usudio tražiti dres s brojem deset, kojeg je dosad nosio legendarni Del Pierro. Naravno, njegov zahtijev je odbijen! Uz sve to, Juventus uopće nije imao preveliku želju za dovođenjem Bendtnera. 'On nije napadač najvišeg profila kakvog smo željeli dovesti. Situacija na tržištu je komplicirana', rekao je sportski direktor Juvea Giuseppe Marotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo