JUVE SPREMA MANDŽUKIĆU SCENARIJ IZ NOĆNE MORE: / Ostvari li se talijanskom velikanu san, Hrvatu se loše piše

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Tijekom karijere osvajao je naslove prvaka u Španjolskoj, Njemačkoj i Engleskoj

5.3.2019.
10:44
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Prema vijestima koje stižu iz Italije, Massimiliano Allegri na ljeto će vrlo vjerojatno napustiti klupu Juventusa. Spominje se da ima ponude Real Madrida, Chelseaja, Intera, a unatoč dobrom poslu koji obavlja Ole Gunnar Solskjaer neki ga vide i u Manchester Unitedu. Postoji i opcije da uzme godinu dana stanku kao što su napravili Zinedine Zidane ili Carlo Ancelotti, odnosno Pep Guardiola.

Što će biti s Mandžom?

A upravo o posljednjem od njih navodno sanjaju u Juventusu. Tvrdi to Sport Mediaset napominjući kako će talijanskom prvaku biti dosta teško nagovoriti Katalonca na selidbu u Torino, no i da je u nogometu sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts ahead of the English Premier League football match between Liverpool and Manchester City at Anfield in Liverpool, north west England on October 7, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Također, pišu da je Pepov brat i menadžer Pere viđen u Torinu pa sugeriraju da je komunikacija između dvije strane uspostavljena te da ne bi bilo toliko iznenađujuće da se ovaj posao ostvari.

Ostvari li se Juveu san, pitanje je što će biti s Marijem Mandžukićem. Poznato je da ga Guardiola nije favorizirao dok su bili u Bayernu zbog čega je hrvatski napadač napustio München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo