'Neka si svi okače kamen oko vrata i bace se u more!'

'Ako sam ja Rijekin problem onda neka si svi zajedno slobodno 'okače' kamen oko vrata i bace se u more', izjavio je kažnjeni veznjak kluba s Kantride Jurica Vranješ.

4.10.2012.
12:00
VOYO logo

Rijekin veznjak Jurica Vranješ udaljen je iz prve momčadi te je protiv njega pokrenut disciplinski postupak jer je prekršio klupska pravila te u službeni autobus unio nedozvoljenu hranu. Vrlo je ljut i čeka razgovor s čelnicima kluba...

"Čuo sam se i s nekim suigračima, ohladio glavu i odlučio sljedeće: ostat ću dosljedan sebi, pošten i ništa ne izjavljivati dok ne sjednem zajedno s čovjekom koji je pokrenuo cijeli ovaj klupski projekt, predsjednikom Damirom Miškovićem gospodinom Juričićem. Njih iznimno cijenim. Prije no što se predsjednik ne vrati, tj. prije no što licem u lice ne porazgovaram s njim i sportskim direktorom, neću javno reagirati na udaljavanje iz momčadi i disciplinski postupak pokrenut protiv mene", kazao je Vranješ Sportskim novostima, no gorčina je ipak 'probila' iz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suzdržat ću se zasad od javne reakcije i zato što se ne želim spuštati na Scorijinu razinu, na njegov seljački način komunikacije. Na Kantridi postoji veliki problem ekipe i rezultata, a pažnja se skreće na mene. Ali ja neću biti žrtveno janje. Jer ako je jednom takvom klubu kao što je Rijeka jedan igrač problem, ako sam ja Rijekin problem... Onda neka si svi zajedno slobodno 'okače' kamen oko vrata i bace se u more!", poručio je Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo