Pogledajte prekrasan pogodak nove zvijezde Dinama!

Nogometaši zagrebačkog Dinama obavili su praktički cijeli posao u 2. pretkolu Lige prvaka već u prvih 90 minuta.

16.7.2013.
22:09
VOYO logo

Trener Dinama Kruno Jurčić bio je zadovoljan, jer najteže je odrađivati već dobivene utakmice.

"Upisali smo europsku pobjedu u gostima i napravili korak prema 3. pretkolu tako da moramo biti zadovoljni; po to smo i došli u Luksemburg. Fola nas nije iznenadila jer smo znali da se radi o solidnoj momčadi, ali isto tako smo svjesni svojih kvaliteta i tako smo se i postavili na terenu", izjavio je Jurčić za službenu stranicu Dinama i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče igre, imali smo odličnih perioda u kojima smo potpuno dominirali i kako će sezona ići dalje tako ćemo te periode sve više produljivati. Kažem, zadovoljan sam kako smo odigrali i već se okrećemo petku i utakmici protiv Zadra".

Duje Čop ponovno se upisao u strijelce, zabio je već četvrti gol u tri utakmice (jedan Hajduku u Superkupu i dva Osijeku).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/SCA7UugY7Dg

"Rekli smo da dolazimo u Luksemburg kako bismo riješili pitanje prolaska u 3. pretkolu i mislim da smo na pravom putu odnosno da smo se današnjom pobjedom znatno približili sljedećem krugu. Znali smo da neće biti lako, ali pobjeda je zaslužena. Bolji smo od njih, zaslužili smo pobjedu i već se koncentriramo za utakmicu protiv Zadra. Kažem, lijepo smo otvorili sezonu, možemo biti zadovoljni i veselim se petku i novoj utakmici na našem stadionu", izjavio je Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Portugalac u obrani Dinama Ivo Pinto upozoravao je prije susreta da ne smije biti opuštanja, a i na terenu se pokazao kao pravi profesionalac, iako hakleri iz Luksemburga i nisu baš često dolazili pred vrata Modrih.

"Vidjelo se od prve minute da smo bolja momčad od Fole, da ne mogu pratiti naš ritam i da je pitanje kada ćemo zabiti. U nogometu nije gotovo sve dok stvarno nije gotovo pa tako niti mi nismo sigurni u sljedećem krugu, ali siguran sam da ćemo kod kuće biti još bolji, još jednom dobiti Folu i plasirati se u 3. pretkolo", zaključio je Pinto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo