NOVI IZAZOV / Juniori Hajduka nakon drame u Njemačkoj saznali protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka

Image

Hajdukova mlada momčad napravila je senzaciju i pobjedom 2:1 na Poljudu izbacili Manchester City u osmini finala Lige prvaka mladih. Golove za splitsku momčad zabili su Roko Brajković i Mate Antunović, a za City je pogodio Oscar Bobb

28.2.2023.
18:36
VOYO logo

Juniori Hajduka u četvrtfinalu Lige prvaka mladih igrat će protiv Borussije Dortmund, koja je pobijedila PSG na penale u dramatičnoj utakmici u Njemačkoj. PSG je u vodstvo doveo Pascal Noha Lemina pogotkom u 40. minuti. No samo dvije minute kasnije njemačka je momčad stigla do izjednačenja. Samuel Bamba dobio je loptu na desnom krilu, ušao je u kazneni prostor na lijevu nogu i sjajno pogodio za poravnanje rezultata.

Momčad PSG-a ostala je u 79. minuti s igračem manje. Teren je napustio lijevi bek Muntu Wa Mungu, koji je uspio od 74. do 79. minute dobiti dva žuta kartona. Nakon gotovo sto minuta regularnog dijela utakmice, odmah se išlo na penale, u kojima se boljom pokazala momčad iz Dortmunda. Tragičar je bio nogometaš PSG-a Ilyes Housni, koji nije uspio zabiti u petoj seriji za svoju momčad, nakon što su svi izvođači prije njega zabili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo