JUNAK EURA: / Bilić otkrio što je napisao u poruci čovjeku kojem se klanja cijeli svijet

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK
14.6.2016.
22:39
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Francuzi su u prvoj utakmici prvenstva kojem su domaćini teže od očekivanja svladali Rumunje s 2-1, a apsolutno najbolji igrač na terenu bio je upravo Payet (29) kojem je to bio prvi nastup na velikom natjecanju. Payet je u 57. minuti asistirao Olivieru Giroudu za vodeći gol Tricolora, a potom je u 89. minuti fantastičnim pogotkom donio pobjedu Francuskoj.

Svi napadi preko njega

"Prije utakmice Francuska - Rumunjska u petak poslao sam Payetu poruku i zaželio mu sve najbolje. U poruci je stajalo: 'Uživaj, ništa ne moraš dokazivati, ti si najbolji igrač tamo.' Nisam bio u krivu, zar ne? Bio je fantastičan, ne samo zbog pobjedničkog gola, nego i sveukupno. Francuska je cijelo vrijeme igrala preko njega", napisao je Bilić u kolumni za Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je Payet bio na lijevoj strani, Francuzi su napadali po toj strani. Kad je otišao u sredinu, napadali su kroz sredinu. Nevjerojatno je kako je u toj jakoj francuskoj reprezentaciji većina igrača tražila Dimitrija. Čudesno je to, posebno kad se uzme u obzir da nije bio standardan u reprezentaciji. Morao se dokazati", dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo