JUNAK BARCINOG ČUDA JOŠ UVIJEK U NEVJERICI: /

'Ujutro sam mislio sam da sam sve to sanjao'

Image
9.3.2017.
22:32
VOYO logo

"Kad sam se probudio nisam bio siguran je li to sve samo bio san", rekao je veznjak u razgovoru za klupsku televiziju dok je stajao na mjestu gdje se sve dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa nisam vidio do trenutka kada je lopta ušla u mrežu. Vidio sam da Pique nije mogao doći do lopte i onda sam se bacio na nju. Ušla je u gol i nastala je ludnica. Stvarno smo osjetili podršku navijača. Jednostavno nemam riječi kojom bi opisao taj osjećaj", rekao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam sanjao da ću zabiti takav gol. S obzirom na to da sam potekao iz La Masije sve mi je to bilo još posebnije. Jako sam dugo radio kako bih napravio nešto nevjerojatno za moj klub", dodao je Sergi Roberto.

"Dali smo sve od sebe. Naš pristup je bio spektakularan. Ta noć zauvijek će se pamtiti, poput one na Stamford Bridgeu kada je Iniesta zabio. Nemoguće smo napravili mogućim. Ljudi su govorili kako će biti teško napraviti preokret, ali Luis Enrique je pokazao da je stvoren za ovaj klub i momčad je uz njega 100 posto do kraja... Ovaj preokert dao nam je novi život kako bi se nosili s preostalim dijelom sezone", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo