JUGO-LEGENDA O MODRICU I REALU: 'U Madridu je previse fals glazbenika'

Unatoc silnoj kolicini novca koji je ulozio posljednjih godina, madridski Real bi ove sezone lako mogao ostati bez ijednog trofeja.

11.5.2015.
17:05
VOYO logo

Ozljede su posljednjih tjedana veliki problem za Kraljevski klub, ponajprije ona Luke Modrica, ali ocito jos puno toga ne stima u momcadi Carla Ancelottija. Slaze se s time i legendarni bosanskohercegovacki nogometas i trener Ivica Osim, posljednji izbornik nekadasnje SFR Jugoslavije.

"Vrijeme je za nove snage i pritom mislim na obranu. U svakom klubu na svijetu ima igraca koji nisu klasa za taj klub. Najveci je problem kad takvi igraci igraju u Real Madridu. Ima tu bas puno, kako ja volim reci, fals glazbenika", prenosi Goal.com Osimovu izjavu za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim najvecim Realovim promasajem smatra Garetha Balea, ali o nasem Luki Modricu ima iznimno visoko misljenje.

"Njegove igre u Madridu za mene su bile veliko iznenadenje. On je taj koji smiruje kad je frka, koji zna stati na loptu. Njegove su partije u Realu iznenadile i mnoge nogometne strucnjake. Sad je ocito kako on jako nedostaje Ancelottiju. Steta zbog tih njegovih ozljeda ove sezone, osjetilo se to itekako u Madridu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odusevljen je Osim i igrama Ivana Rakitica u dresu Barcelone.

"Ivan Rakitic je cudesan igrac. Kako se samo uklopio. Barceloni sad opet nitko nista ne moze. Investirala je u Rakitica i Suareza i pogodila, a Real je doveo Jamesa Rodrigueza i ocito promasio. O Garethu Baleu da i ne govorimo", zakljucio je Osim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo