Joe Šimunić napokon progovorio iz srca Hercegovine

U prvoj utakmici zimskih priprema Dinamo je slavio protiv Širokog Brijega 1:0. U drugom dijelu zaigrao je i Josip Šimunić, najveća zvijezda Modrih na hercegovačkim pripremama.

15.1.2014.
9:11
VOYO logo

Podsjetimo, Josip Šimunić je zbog zabranjenog pokliča 'Za dom' nakon utakmice protiv Islanda u dodatnim kvalifikacijama za SP, kojim je animirao cijelo gledateljstvo, zaradio čak 10 utakmica zabrane od strane FIFA-e i tako definitivno zaključio svoju reprezentativnu karijeru.

Joe se nakon izricanja kazne odlučio za medijsku šutnju, ali je iz Širokog Brijega poručio da će javnost ubrzo saznati sve što o tome misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa o tome za sada neću reći, dobio sam savjet da o tome ne govorim i zato još uvijek po tom pitanju šutim. Ovo je moj prvi medijski istup nakon tih događaja i još nije vrijeme da o tome javno diskutiram", izjavio je Šimunić za portal Javno.ba i dodao:

"Uskoro će šira javnost saznati sve što imam reći. Ovom bih prilikom još jednom pozdravio sve navijače i Dinama i Hrvatske reprezentacije u Širokom Brijegu i čitavoj Bosni i Hercegovini, a o svemu ostalome kad dođe vrijeme za nešto takvo", zaključio je Joe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo