Play ponuda

BAŠ JE POSEBAN / Jose Mourinho nije sretan ni nakon novog velikog uspjeha, nećete vjerovati na što se sada žali: 'Bit će beznačajno...'

Mourinhova Roma u četvrtak se plasirala u četvrtfinale Europske lige

17.3.2023.
10:34
Play ponuda

Nogometaši talijanskog prvoligaša Rome, koje s klupe vodi legendarni Portugalac Jose Mourinho, u četvrtak su izbacili Real Sociedad i plasirali se u četvrtfinale Europske lige.

Roma je došla u San Sebastian sačuvati prednost od 2-0 iz prve utakmice i u tome je uspjela ne uputivši nijedan udarac koji bi natjerao domaćeg vratara na intervenciju. Real Sociedad nije uspio nijednom poslati loptu u mrežu i tako je završio svoj europski put.

Izvor: Profimedia

Mourinho nije bio pretjerano dobro raspoložen nakon plasmana u četvrtfinale. Nakon utakmice istaknuo je da mu smeta to što se Europskoj ligi priključuju klubovi koji su završili treći u svojoj skupini Lige prvaka.

"U ždrijebu prema mojem mišljenju postoje momčadi koje ne bi smjele ovdje biti. Ako su eliminirane iz natjecanja, onda trebaju ići kući. Stoga, ako ovo natjecanje osvoji momčad koja je ispala iz Lige prvaka, to će za mene biti beznačajno. Europsku ligu trebaju igrati momčadi koje su prošle kroz cijelo natjecanje. Pa neće sada valjda Lazio igrati i treći turnir, zar ne?", poručio je Mourinho.

Play ponuda