Mnogi ostali u čudu: Ovako će Mourinho naći novi klub!

'2016. godine moja kćerka će krenuti na studij. Ja ću, pak, odabrati grad u kojem će ona studirati i tamo ću nastaviti karijeru!

26.5.2012.
10:42
VOYO logo

Zanimljiv je plan o nastavku karijere od 2016. godine, do kada mu traje novi ugovor s Kraljevskim klubom, izložio trener Real Madrida Jose Mourinho. "U nogometu ugovor ne znači puno. Možete potpisati na pet godina, pa ako izgubite dvije utakmice, letite van. Moj ugovor s Real Madridom vrijedi do 2016. godine. Nadam se da ću ga odraditi do kraja", započeo je Mourinho pa nastavio: "Tada, 2016. godine, moja kćerka će krenuti na studij. Ja ću, pak, odabrati grad u kojem će ona studirati i tamo ću nastaviti karijeru! Nadam se da u toj zemlji igraju dobar nogomet."

Real Madrid je minule sezone osvojio rekordnih 100 bodova. Od najvećeg rivala Barcelone je prikupio devet bodova više. Portugalac je još jednom podvukao kakvo je to veliko ostvarenje. "Takva razlika u bodovima između prvog i drugog je obično svojstvena samo manjim ligama. U onima najvećima to nije slučaj. Uzmite, za primjer, Englesku, Italiju ili Francusku. Devet bodova je stvarno velika razlika. Pogotovo kada takvu prednost napravite protiv najbolje momčadi na svijetu s kojom se natječete u istoj ligi!" I dok je veličao taj podvig, umanjio je značaj činjenice da u Ligi prvaka ove sezone nije uspio. Real Madrid je ispao u polufinalu od Bayerna na penale. "U Ligi prvaka naslov ne osvaja nužno najbolja momčad. U nokaut-fazi je sve moguće, može odlučiti samo jedan detalj. Uzmite za primjer ovogodišnji finale. Bayern je izveo 18 kornera, Chelsea samo jedan. Ali je iz tog jednog zabio gol! Prvenstvo je druga priča, tamo imate oko 40 utakmica i tamo pobjeđuje najbolja momčad. U jednom kolu možete odigrati lošije, ili sudac može pogriješiti, ali već u sljedećoj rundi pobijedite i nadoknadite to." Na kraju je ponudio zanimljivu izjavu o svom njemačkom reprezentativcu Mesutu Özilu. "U našem klubu ga svi vole. U njemu možete vidjeti dio Luisa Figa i Zinedinea Zidanea. Özil će kreirati budućnost Real Madrida. On je najbolji broj 10 na svijetu!" Zanimljivo, ako znate da i Lionel Messi nosi broj 10...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo