Još se jedan dinamovac obrušio na Mamića!

Sapunica na relaciji Zdravko Mamić - Eduardo sa Silva još ne jenjava, i dalje sijevaju optužbe s obje strane.

1.12.2011.
21:53
VOYO logo

Novi u nizu je Ivica Vrdoljak, igrač koji je prije dvije godine Modre zamijenio poljskom Legijom. Bivši veznjak hrvatskog prvaka otkrio je kako su ga Mamići šikanirali.

"Moram kazati da mi nije bilo lako igrati u Dinamu. Veliki teret stavljen je na moja leđa, vezan uz Zdravka i Zorana Mamića koji su stalno forsirali da mora igrati Calello. To je utjecalo na mene, na sreću treneri su me unatoč Mamićima stavljali u momčad. U Legiji je sve drukčije, imam slobodu, kapetan sam, dišem punim plućima", istaknuo je Vrdoljak koji smatra da ga je i Slaven Bilić nepravedno zapostavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, već sam trebao biti reprezentativac. To sam zaslužio igrama za Legiju kao zadnji vezni, po potrebi i stoper."

Uoči ždrijeba, Ivica je otkrio kako bi Vatreni, a i hrvatski navijači mogli imati velikih problema namijeni li im ždrijeb igranje u Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednom su detalju jako, jako loši. To su ceste. Praktično uopće nemaju autoceste, ne postoji situacija da bi dva grada u kojima se igra EP bila spojena komfornom, suvremenom prometnicom. Ništa nisu napravili. Ne znam kakva je situacija sa željeznicom", zaključio je.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija specijal-201104110410004-EURO 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo