Još se čeka prava istina o Čudovištu s Balkana

1.2.2012.
13:56
VOYO logo

Bogdanov se od 24. svibnja prošle godine i deportacije iz Italije nalazi u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Zbog izazivanja nereda u Italiji u listopadu 2010. godine Čudovište s Balkana je dobio petogodišnju zabranu ulaska u zemlje EU, a na suđenju zbog krivičnog djela napada na policiju i sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti tijekom masovne tučnjave Grobara i Delija 2006. godine njegovi odvjetnici nisu priznali novi nalaz sudskih vještaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u novom nalazu stručnjaka iz Novog Sada se tvrdi da je Bogdanov tada bio smanjeno uračunljiv, dok je u prethodnom iz Beograda stajalo da je bio potpuno neuračunljiv.

Huligan je na početku suđenja izjavio kako se ničega ne sjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam s nekoliko prijatelja ušao u autobus i krenuo na utakmicu. U tom trenutku osjetio sam kako me netko s leđa udara po glavi i sljedeće čega se sjećam je trenutak kada me liječnici skidaju u bolnici. Sjećam se da me majka kod kuće tjerala da jedem i tada sam primijetio da na ruci imam gips", tvrdio je tada Bogdanov.

Sljedeće ročište suđenja održat će se 7. veljače kada će tužitelji i obrana iznijeti završne riječi nakon čega će Bogdanovu biti izrečena konačna presuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo