JOŠ JEDAN HRVAT U SERIE A: / Bivši Vatreni po treći put u tri godine sjeda na klupu talijanskog prvoligaša

Image
Foto: AFP

Genoa je s četiri pobjede i tri poraza 11. na tablici.

10.10.2018.
15:27
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Jurić po treći će put u trenerskoj karijeri preuzet će Genou, službeno je potvrđeno.

Nakon dva mandata u 2016. i 2017. godini, vraća se nakon odlaska Davidea Ballardinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što se vraćam poslu kojeg volim I u klubu gdje sam puno toga napravio i proveo puno godina. Radujem se novim izazovima, pogotovo jer nisam radio u nogometu nakon prošle epizode s Genoom. Talijanska liga nikad nije bila jača u zadnje vrijeme i očekuje nas veliki posao. Imam ogromnu želju za radom i želim dati najbolje od sebe. Nije mi išlo dobro u trenutku kad sam smijenjen i bez ikakve mržnje mogu reći da nisam radio najbolje u tom periodu", rekao je Jurić na predstavljanju.

Iznenađen pozivom

"Kad sam doznao da me žele natrag? Ne tako davno, ovo stvarno nisam očekivao. Neću slati nikakvu poruku navijačima. Moramo osvajati bodove. To je život trenera. Ako osvajaš bodove sve je dobro, a ako ne, riječi ti ne mogu pomoći", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurića novi debi čeka 20. listopada na gostovanju kod Juventusa.Nekadašnji veznjak je pet puta je nosio kockasti dre. Tijekom trenerske karijere bio je u stručnim stožerima Intera i Palerma, a samostalno je vodio Mantovu, Crotone i Genou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo