Joe Šimunić: 'Bio sam u šoku, kao da mi je netko opalio pljusku'

Ponajbolji igrač Dinama Joe Šimunić objavio je kada namjerava otići iz Maksimira.

6.12.2012.
12:42
VOYO logo

"Nije ova sezona Lige prvaka bila ni približno tako loša kako se to predstavljalo. Bilo je negativnih stvari, ali i puno pozitivnih. Slažem se da se igra za bodove i da u tome nismo bili dobri. Sad smo uspjeli u zadnjoj sekundi zabiti i to je nekakav uspjeh. Ali, to pokazuje našim mladim igračima da se ne trebaju bojati, da mogu više. A znate, čitaju samo negativnosti, da Dinamo ne može ništa. No, klubovi s manjim proračunom od nas pokazali su da se može. Treba vjerovati i pošteno raditi. Istina je da smo osvojili samo bod, ali smo sami", izjavio je Šimunić za Večernji i osvrnuo se još jednom na utakmicu protiv Dinama iz Kijeva.

"Bio sam u šoku kad su nam zabili, kao da mi je netko opalio pljusku. No i to je nogomet, svaka čast ljudima koji su došli na utakmicu, siguran sam da je bilo 30-40 tisuća navijača da bismo pobijedili u kojoj utakmici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor mu istječe na ljeto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budem li zdrav, ostao bih još godinu dana. Jako mi je lijepo u Dinamu, jedino bih volio da na utakmice dođe 10-15 tisuća ljudi. Dinamo je mnogima svetinja, vidio sam to u proteklih 15 mjeseci, ima navijače da se smrznete, ali volio bih da dođu. Neću reći da sve treba zaboraviti, navijači imaju pravo na neke stvari, ali Dinamo je veliki klub i treba mu pomoći, treba ga podržati".

Prokomentirao je i svoju navodnu izjavu da bi na Maksimiru igrao besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa baš besplatno... Važno je identificirati se s klubom, ponašati se i na terenu i izvan njega kako Bog zapovijeda, biti primjer djeci i mladima. Ja mislim da radim tako, ali besplatno igranje ipak ne bi imalo smisla. Da sam mislio na novac, ne bih ni došao igrati u Hrvatsku, dovoljno sam zaradio i novac mi nije najvžniji. No, nešto se treba i zarađivati. Znate, i kad kartamo ja želim pobijedtii i zaraditi barem za kavu", zaključio je Joe.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo