'Ljubomoran' na Modrića: 'Za mene je to bilo razočaravajuće'

Joe Allen (22), veznjak Liverpoola i velške nogometne reprezentacije, smatra da je u utorak navečer u Osijeku hrvatska reprezentacija očitala malu lekciju njegovoj momčadi.

19.10.2012.
8:43
VOYO logo

Golovima Marija Mandžukića i Eduarda slavila je Hrvatska 2:0, a mogla je i puno uvjerljivije s obzirom na nadmoć na travnjaku. Allen posebne zasluge za dominaciju Hrvatske daje playmakeru VatrenihLuki Modriću, protiv kojeg je neuspješno vodio bitku na sredini terena.

"Modrić je sjajan igrač i uvijek se želite testirati protiv igrača tog tipa. Za mene je osobno to bilo razočaravajuće jer sam osjećao da kontrolira utakmicu i da to radi vrlo komotno. Uvijek svojim protivnicima želite otežati maksimalno, ali iskreno, mislim da moja izvedba nije jednostavno bila dovoljno dobra", rekao je Allen za velški dnevnik South Wales Argus i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je vrhunski igrač, igra u jednom od najboljih klubova na svijetu i mislim da je na svojoj poziciji jedan od najboljih. Mislim da se pokazalo da je preda mnom još puno rada ako želim doći makar i blizu njegove razine", dodao je Liverpoolov igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo