'Pomilovani' dinamovac otkrio svoju istinu: 'To je vrhunska glupost'

'Kad me Čačić otpisao bio sam iznenađen. Sve sam pozorno analizirao i nisam mogao pronaći niti jedan razlog zašto me bacio niz stepenice. Čačić me razočarao kao čovjek, jer ga dugo znam.

11.1.2013.
8:27
VOYO logo

Mnogi su se navijači Dinama, a i sam Jerko Leko, iznenadili kad ga je bivši trener Dinama Ante Čačić stavio na popis otpisanih igrača.

Nakon što je potpisao novi dvogodišnji ugovor s Modrima, Leko se osvrnuo na tu epizodu i progovorio o Čačićevim optužbama da nema sjaj u očima i da sa suigračima nije slavio plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je vrhunska glupost. Evo, tu su svi dečki, pitajte ih. Nakon Maribora svi smo u svlačionici slavili i veselili se, ma to je smiješno, nije vrijedno komentara. No dobro, bilo pa prošlo. Nisam neko zlopamtilo. Kad me Čačić otpisao bio sam iznenađen. Sve sam pozorno analizirao i nisam mogao pronaći niti jedan razlog zašto me bacio niz stepenice. Čačić me razočarao kao čovjek, jer ga dugo znam. Bio mi je prvi seniorski trener, imali smo korektan odnos. On ga je odlučio prekinuti. Ako mu je nešto smetalo, mogao mi je kazati", izjavio je Leko za Sportske novosti i otkrio da je tada imao podršku Zdravka Mamića, ali...

"Zdravko Mamić je stao uz mene! Rekao mi je kako je Čačić tako odlučio, a tada su rezultati bili iznimno uspješni. Kad trener ima rezultat, onda ima i otvorene ruke. Tako je to u većini klubova. Ja sam prihvatio takvo Zdravkovo objašnjenje", tvrdi Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo