Budućnost reprezentacije / Jedvaj: 'Desni bek nije moja pozicija, ali stao bih i na gol ako treba'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

'Pobjeda Engleske kod Španjolske u Ligi nacija ide nama na ruku, još smo u igri', zaključio je Jedvaj

16.10.2018.
16:07
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Iza hrvatske nogometne reprzentacije dvije su utakmice na Rujevici u kojima izbornik Zlatko Dalić nije mogao pucati iz svojih najjačih oružja. 

Reprezentacija je već prije utakmice s Engleskom bila desetkovana izostancima, a u utakmici protiv Jordana Dalić je nastupa oslobodio i svoje ponajbolje igrače Luku Modrića, Ivana Perišića, Ivana Rakitića i Matea Kovačića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična je to bila prilika da izbornik "u vatru" baci neke nove igrače od kojih se očekuje da u budućnosti budu standarsni reprezentativci. Jedan od njih je i Tin Jedvaj koji je na poziciji desnog beka dostojno zamijenio Šimu Vrsaljka.

"Znamo da desni bek nije moja pozicija, ali trudim se pokriti kada nema Vrsaljka. Igrao bih i vratara ako treba, dajem sve od sebe", rekao je Jedvaj za službeni portal HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Dalić pohvalio je Jedvaja za njegove nastupe.

"Hvala izborniku na pohvalama. Zadovoljan sam pobjedom, a što se igre tiče, svjesni smo da to nije naša razina. Ipak, trebala nam je ova pobjeda, prva nakon Svjetskog prvenstva. Sudac je pustio malo agresivniju igru i dobro je što se nitko nije ozlijedio. Pobjeda Engleske kod Španjolske u Ligi nacija ide nama na ruku, još smo u igri", zaključio je Jedvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo