Dnevnik jednog luzera: 'Ne bojim se otkaza!'

'Poraz od jednog gola razlike bilo bi kud i kamo lakše podnijeti.

22.2.2012.
9:35
VOYO logo

Menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas je neposredno nakon poraza od Napolija (3:1) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izjavio kako je siguran da će voditi momčad i u uzvratu.

"Poraz od jednog gola razlike bilo bi kud i kamo lakše podnijeti. No, s obzirom na broj šansi koje smo stvorili u prvoj utakmici, držim da niti poraz 3:1 za nas nije i neće biti nenadoknadiv. Detaljno ćemo analizirati u čemu smo griješili u ovoj utakmici, kako bi u uzvratu bili bolji. Znamo da im s našim napadačkim opcijama možemo u Londonu kreirati puno problema", započeo je svoje izlaganje mladi stručnjak na klupi Chelseaja, koji bilježi vrlo loše rezultate cijele sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xoxse5_napoli-vs-chelsea-3-1-uefa-cl_sport Eliminacija iz Lige prvaka već u osmini finala bila bi vjerojatno kap koja prelijeva čašu strpljenja vlasnika Romana Abramoviča. "Na kraju je statistika bila vrlo slična. Obje momčadi su kreirale puno toga, bila je to otvorena, napadačka utakmica. Napoli je zabio treći gol u razdoblju naše najbolje igre, što nas je malo potreslo. Na kraju je još Didier Drogba imao šansu. Budući da smo zabili gol u gostima, imamo veliku šansu ovo okrenuti i plasirati se u četvrtfinale. Ne bojim se otkaza", dodao je Villas-Boas.

Netko ga je pitao zbog čega su Frank Lampard, Michael Essien, Ashley Cole ili Fernando Torres ostali na klupi na početku dvoboja. Prva trojica su ušli u igru, Cole silom prilika, zbog ozljede Bosingwe, dok je Torres cijelu utakmicu odgledao s klupe. "Možete vi imati svoje mišljenje, ali ja sam na travnjak poslao najbolju momčad po mom viđenju", kratko je odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo