JEDINICA VATRENIH U PROBLEMIMA: / Subašić opisao kako se bizarno ozlijedio i iskreno rekao što misli o igranju na Maksimiru

Image
Foto: AFP

U samo jednom danu je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić primio dvije loše vijesti.

15.9.2017.
16:28
AFP
VOYO logo

Prvi vratar Vatrenih se ozlijedio uoči gostovanja Monaca kod RB Leipziga (1-1) na startu Lige prvaka. Subašić će zbog ozljede ligamenta gležnja pauzirati između dva i tri tjedna što znači da bi se mogao vratiti do utakmice protiv Finske koja je na rasporedu 6. listopada, ali to još uvijek nije sigurno. Ozljedu je 32-godišnjak zadobio na pomalo bizaran način, a cijelu je situaciju opisao u razgovoru za 24 sata.

Image
DAN LOŠIH VIJESTI ZA VATRENE: /

Ozlijedio se još jedan Čačićev adut, počinje utrka s vremenom

Image
DAN LOŠIH VIJESTI ZA VATRENE: /

Ozlijedio se još jedan Čačićev adut, počinje utrka s vremenom

'Nije baš da nemamo stadione'

"Trening je već bio gotov, jedna lopta se odbila i ja sam je pokušao uhvatiti, no kad sam napravio par koraka unatrag, nagazio sam na drugu loptu i izvrnuo zglob... Prijatelji me zezaju da ću se sad malo odmoriti, ali ozljeda je došla u najgori trenutak, počelo je prvenstvo, Liga prvaka, reprezentacija. Najgori dio sezone je pred nama", rekao je Subašić koji se nada da bi ipak mogao zaigrati protiv Finske, a ako ne bude spreman, uskočit će Lovre Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić je priznao da su i njega i suigrače deprimirali nedavni događaji iz Maksimira kada je utakmica protiv Kosova morala biti odgođena za jedan dan zbog jake kiše i natopljenog terena.

"I nije baš da nemamo stadione na kojima se može odigrati utakmica u normalnim uvjetima. Svi mi znamo da imamo, ali ne odlučujemo mi igrači gdje će se igrati, nego netko drugi ine očekujte od nas igrača da mi to rješavamo. To je posve druga priča. Nadam se da protiv Finske u Osijeku neće padati kiša, da će teren biti dobar i da barem ljudi neće pokisnuti jer nas tamo uvijek lijepo dočekaju", zaključio je Zadranin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo