JE LI VRIJEME ZA SELIDBU? / Engleski mediji sugeriraju da bi slavni klub mogao krenuti u lov na Kovačića

Image

Sve se izglednijim čini da će hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić nakon samo jedne sezone napustiti Real Madrid.

28.4.2016.
17:40
VOYO logo

Real je doveo Kovačića prošlo ljeto iz milanskog Intera, plativši ga između 30 i 35 milijuna eura, ovisno o izvoru. No, 21-godišnji veznjak se nije uspio nametnuti u jakoj konkurenciji. Kod Rafaela Beniteza nije dobivao puno prilika, a sudeći prema minutaži, još mu manje vjeruje Zinedine Zidane.

'Klopp će izvući najbolje iz njega'

U trenucima dok se još nagađalo da bi mogao napustiti Inter jedno se vrijeme kao favorit za njegovo dovođenje spominjao Liverpool. No, onda se u priču uključio Real Madrid i posao je okončan u svega nekoliko dana. Može li s godinu dana zakašnjenja Kovačić ipak završiti u Liverpoolu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumnist engleskog MetroaJason Pettigrove smatra da bi Redsi predstojeće ljeto mogli krenuti u lov na Kovačića i da bi hrvatski nogometaš bio vrlo dobro rješenje za momčad Jürgana Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klopp nije ljubitelj luksuznih igrača, ali cijeni vještinu i težak rad. Igrač će kod njega morati maksimalno naporno raditi, ali to je upravo ono što će izvući najbolje iz tako talentiranog mladog čovjeka", ističe autor uz dodatak da bi se Kovačić sjajno slagao s Coutinhom i svojim stilom dobro uklopio u momčad.

'Odveo bi Liverpool na višu razinu'

Španjolski su mediji ovaj tjedan pisali da je Zidane tijekom prošlog ljeta preporučio predsjedniku RealaFlorentinu Perezu da dovede Kevina De Bruynea umjesto Kovačića, što bi također mogao biti znak da francuski stručnjak nije posebno oduševljen našim nogometašem i da bi ga mogao pustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV UDARAC ZA HRVATSKU ZVIJEZDU: /

Zidane ga uopće nije htio, ali je presudio Benitez

Image
KAKAV UDARAC ZA HRVATSKU ZVIJEZDU: /

Zidane ga uopće nije htio, ali je presudio Benitez

"Ima samo 21 godinu, najbolje godine karijere pred sobom i prihvatljivu cijenu od 25 milijuna funti. Kloppu bi bilo dobro da dio novca iz fonda za transfere potroši na igrača koji bi, s vremenom, poveo Liverpool na višu razinu", zaključuje se u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo