PEP POLUDIO / Je li u pravu ili samo loše gubi? Guardiola žestoko napao FIFA-u i UEFA-u nakon poraza u prestižnom kupu

Image

Pepu Guardioli nikako nije 'sjeo' ovaj poraz i odmah je pronašao krivca za loš rezultat

8.8.2021.
9:28
VOYO logo

Tri mjeseca nakon što je osvojio FA kup Leicester je osvojio i Community Shield pobijedivši u subotu na Wembleyu sa 1-0 engleske prvake Manchester City. Jedini gol na utakmici zabio je s bijele točke Nigerijac Kelechi Iheanacho u 89. minuti.

Ovo je za Leicester drugi Community Shield nakon 1971. godine, a protivničkom treneru, Pepu Guardioli nikako nije "sjeo" ovaj poraz i odmah je pronašao krivca za loš rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Pep Guardiola nakon poraza u Ligi prvaka

Za sve su krivi oni

Dakako, Pep je za sve okrivio krovne nogometne organizacije, FIFA-u i UEFA-u.

"Opet kasnimo sa svim jer UEFA i FIFA nisu omogućile nogometašima odmor. Tek mi treba doći sedam-osam nogometaša, Rodri je odradio samo dva treninga, Laporte je u izolaciji… Morat ćemo loviti rezultate iako nećemo biti na našoj najvećoj razini. Tako smo prošle godine izgubili od Wolverhamptona i primili pet golova od Leicestera", rekao je Guardiola i onda još napomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio sam da pobijedimo, odigrali smo dobru utakmicu, posebno kad se uzmu u obzir mladi sastav i problemi s početkom priprema. Bit će bolje već u nedjelju, a cilj nam je do prve reprezentativne pauze osvojiti što je više moguće bodova. Iz onog što sam vidio danas, uvjeren sam da ćemo imati uspješnu sezonu", zaključio je Pep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo