[VIDEO] BIZARAN TRENUTAK OSTAO 'VISITI' U ZRAKU: / Je li sudac grubo oštetio Liverpool na Emiratesu?

Image
Foto: Screenshot

Andre Marriner poništio pogodak Liverpoolu

3.11.2018.
21:13
Screenshot
VOYO logo

Arsenal i Liverpool odigrali su sjajnu utakmicu u subotu navečer na Emiratesu (1-1), ali jedan, pomalo bizaran detalj, ostao je visiti u "zraku"! Naime, u 18. minuti Liverpool je zabio, ali je sudac gol Sadija Manea poništio zbog zaleđa. Međutim, pitanje je li sudac donio dobru, ispravnu odluku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mane je u prvom trenutku bio u zaleđu

Pitate se zašto? Dakle, Trent Alexander-Arnold je s desne strane prebacio obranu Arsenala, točnije četvoricu igrača koja su bila u "kvadratu" i ubacio u kazneni prostor svom suigraču koji je natrčavao. U tom trenutku, Mane je bio u zaleđu te je tom pozicijom utjecao na akciju, jer je u jednom trenutku krenuo prema loptu koju je čekao Firmini koji, pak, nije bio u ofsajdu...

ARSENAL – LIVERPOOL 1-1: Redsi poveli nakon katastrofalne reakcije vratara

Long kasnio

Ipak, linijski sudac Simon Long u tom trenutku nije se oglasio i akcija je nastavljena. Mane je nakon toga naglo usporio, promijenio smjer, te izašao iz zaleđa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andre Marriner poništio pogodak

Firmino je prebacio vratara Bernd Lena, a lopta se od prečke odbila do Manea koji je na kraju zabio za 1-0 i veselje u sektoru s gostujućim navijačima. Ipak, u tom trenutku pomoćni sudac Long podiže zastavicu iako je puno kasnio u nastavku akcije, a glavni sudac Andre Marriner poništava pogodak. Protestirao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp, čudio se i Mane, ali bez koristi.

Long je, tako, zapravo dosudio zaleđe u trenutku kada je Firmino uputio loptu prema golu, a tada je Mane bio iza lopte. Dakle, u regularnoj poziciji. Da je, kojim slučajem, bilo VAR-a (on se u Premier ligi još ne koristi), pogreška bi bila uočena. Stoga, mi vas u našoj anketi pitamo: "Je li sudac pogriješio kad je poništio gol Liverpoolu?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola 11. kola Premier lige Arsenal je u subotu na svom terenu protiv Liverpoola odigrao 1-1 u utakmici koja je obilovala prigodama na obje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je poveo golom Jamesa Milnera u 61. minuti, a izjednačenje Arsenalu donio je Alexandre Lacazette u 82. minuti. Dejan Lovren zbog ozljede nije bio u sastavu Liverpoola.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo