JE LI OVO LOŠA VIJEST ZA NIKOLU KALINIĆA? / Može li se nakon ovog hrvatski napadač nadati da će dobiti priliku?

Image
Foto: AFP

Nikola Kalinić i dalje čeka prvijenac za madridski Atletico

15.11.2018.
16:19
AFP
VOYO logo

Trener madridskog Atletica Diego Simeone je u poodmakloj fazi pregovora za produljenje svog ugovora u klubu na klupi čije nogometne momčadi sjedi od 2011. godine. Prema važećem ugovoru argentinski stručnjak obvezan je na klupi ostati do kraja lipnja 2020. godine, a prema najavama spreman je na produljenje kojim bi postao najplaćeniji pojedinac u Atleticu.

S momčadi koju je vodio do dva finala Lige prvaka, Simeone je osvojio sedam trofeja među kojima i dva naslova u Europskoj ligi i jedan u španjolskom prvenstvu. Njegova je momčad trenutačno bod udaljena od liderske pozicije La Lige na kojoj se nalazi branitelj naslova Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje bez pogotka

Član Atleticove momčadi je i hrvatski napadač Nikola Kalinić čiji status ondje baš i nije blistav. U prilog tome govori brojka od devet odigranih utakmica ove sezone, od čega sedam u španjolskom prvenstvu. U tih sedam nastupio je u tek 217 minuta. Pogodak još uvijek čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači li produljenje Simeoneova ugovora s klubom nastavak muka za hrvatskog napadača i dalje je upitno. Činjenica je da Argentinac više vjeruje napadačkom paru Diego Costa - Antoine Griezmann...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo