JE LI MOGUĆE DA SE ON KONAČNO PROBUDIO? / Već zaboravljeni povremeni Vatreni zabio prvi gol u dresu novog kluba

Image
Foto: Profimedia

Ove zime poslan na posudbu u Bristol kako bi pokušao oživjeti karijeru

13.2.2020.
8:10
Profimedia
VOYO logo

Momčad Bristol Cityja svladala je u 32. kolu engleskog Championshipa ekipu Derby Countyja s 3:2, a jedan od strijelaca bio je i bivši dinamovac i povremeni Vatreni Filip Benković. Benković je i dalje stoper Leicestera, ali je ove zime poslan na posudbu u Bristol kako bi pokušao oživjeti karijeru. Debi je već odradio, prije nekoliko dana, kada je njegova momčad izgubila od Birminghama.

Benković je postigao drugi pogodak na utakmici za povećanje vodstva Bristola na 2:0, a dogodilo se to nakon što se jedna lopta odbila do njega i on je onda glavom zakucao u mrežu. Bio mu je to prvi pogodak u dresu novog kluba i nadamo se ne posljednji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Filip Benkovic of Bristol City after Bristol City win 3-2 Bristol City v Derby County, UK - 12 Feb 2020, Image: 498161742, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Rogan/JMP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilić opet dominira

Iste večeri nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi Slaven Bilić, vratili su se na pobjedničke staze nakon što su u susretu 32. kola Championshipa na gostovanju pobijedili Reding sa 2-1 povećavši prednost pred Leeds Unitedom na šest bodova. Nakon što je sedam kola bila bez pobjede, Bilićeva momčad ponovo juri prema plasmanu u Premiership spojivši tri pobjede u nizu pri čemu dvije na gostovanjima.

WBA je prvo kod kuće pobijedio Luton Town sa 2-0, potom na gostovanju Millwall sa 2-0, a u srijedu i Reading sa 2-1 okrenuvši rezultat nakon što je domaćin poveo u 11. minuti golom Georgea Puscasa iz jedanaesterca. Izjednačio je Matheus Pereira u 26. minuti, a pobjedu gostima donio je Kyle Bartley u 49. minuti na asistenciju Filipa Krovinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WBA je ovom pobjedom iskoristio remi Leeds Uniteda koji je u utorak odigrao 1-1 na gostovanju kod Brentforda. WBA sada vodi sa 62 boda, šest više od Leeds Uniteda i Fulhama, dok Brentford i Nottingham Forest imaju po 54 boda.

Direktan plasman u Premiership izborit će prve dvije momčadi. dok još četiri idu u dodatne kvalifikacije za još jednu kartu za plasman u viši rang natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo