JE LI MOGUĆE DA ĆE BJELICA PRIHVATITI OVAKO NEOBIČAN UGOVOR? / Fener ima vrlo riskantnu ponudu za bivšeg trenera Dinama

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Tvrde mediji kako je turski velikan već obavio razgovor s Bjelicom i ponudio mu poprilično neobičan ugovor

6.5.2020.
8:35
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Turski je velikan Fenerbahče vrlo ozbiljno zagrizao za Nenada Bjelicu. Otkako je ovaj napustio Dinamo, Turci rade svim silama na njegovoj akviziciji i sada su, kako tvrde turski mediji, počeli sa službenim pregovorima.

Tvrde kako je turski velikan već obavio razgovor s Bjelicom i ponudio mu poprilično neobičan ugovor. Detalji ugovora već su procurili, a Bjelica bi trebao Fener voditi prvo u devet utakmica, zatim bi dobio produljenje na godinu dana i onda postoji još opcija na dodatne tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.10.2019., OSK Metalist Stadion, Harkiv, Ukrajina - UEFA Liga prvaka, skupina C, 3. kolo, FC Shakhtar Donetsk - GNK Dinamo. Trener Dinama Nenad Bjelica Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Rizična ponuda

Dakle, 9 utakmica + 1 godina + 3 godine. Ovih devet utakmica odnosi se na kraj tekuće sezone i jednu utakmicu Kupa, a rizik za Bjelicu je tu dosta velik jer ako ne ostvari rezultate u pet od devet utakmica, Fener može s njim raskinuti ugovor.

Za osvajanje kupa premija je 200 tisuća eura, dok je 100 tisuća eura je nagrada za plasman u Europu. Ako Fenerbahče sljedeće sezone postane prvak, Bjelica ili tko će već sjediti na klupti, će dobiti pola milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica ima i jaku konkurenciju za ovaj posao, tu se još spominju Manuel Pellegrini i Sergej Rebrov, a svima je, prema napisima Fotospora, ponuđeno isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo