JE LI ZLATAN ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU U KARIJERI? Vijesti iz Italije nisu dobre: / 'Puno toga ovisi o jednoj stvari'

Image
Foto: Profimedia

Još uvijek se čeka konačan nalaz

26.5.2020.
11:06
Profimedia
VOYO logo

Zvijezda Milana, 38-godišnji švedski napadač ZlatanIbrahimović ozlijedio je mišić lista tijekom treninga u kampu Milanello, objavio je klupski glasnogovornik u ponedjeljak. Osebujni nogometaš je ozlijeđen tijekom utakmice kojom je završavao trening 'crveno-crnih'. Teren je napustio šepajući, ali nije upotrebljavao štake.

Iako pretrage još uvijek nisu završene te će u utorak puno stvari biti jasnije, u Milanu strahuju od najgoreg, a to je da će karijera 38-godišnjeg napadača ovom ozljedom završiti. U međuvremenu, oglasio se profesor Pier Paolo Mariani, koji tvrdi da bi se Zlatan mogao vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu točno reći koliko će mu trebati da se oporavi, ali u dobi od 38 ili 39 godina, puno toga ovisi o psihološkom faktoru sportaša. Ako će biti motiviran i ako će imati volje vratiti se nakon duljeg oporavka, ništa ga ne može spriječiti da se vrati na svoju standardnu razinu”, rekao je cijenjeni talijanski stručnjak za Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom stanke zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa Ibrahimović je dva mjeseca proveo u Švedskoj gdje je trenirao s momčadi Hammarbyja, čiji je manjinski vlasnik. U Milano se vratio 11. svibnja.

Talijanskim nogometnim momčadima je prošlog tjedna dopušten rad u skupinama, a u četvrtak bi talijanska vlada trebala donijeti odluku hoće li natjecanje u Serie A biti nastavljeno 13. ili 20. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo