BJEŽI IZ PARTIZANA U HRVATSKU? / Ponajbolji igrač beogradskog velikana stiže u Prvu HNL i to kod najboljeg trenera lige

Image
Foto: Profimedia

Prošle sezone za Partizan je zabio 18 golova i još je osam namjestio te je bio uvjerljivo najbolji igrač kluba

9.6.2021.
12:39
Profimedia
VOYO logo

Japanski reprezentativac i odnedavno bivši igrač Partizana, Takuma Asano, mogao bi već ovoga ljeta stići u Prvu HNL, odnosno u redove Osijeka.

Trener Osijeka i prema odabiru HUNS-a najbolji trener lige, Nenad Bjelica, komentirao je za Glas Slavonije glasine da prate japanskog nogometaša. Asano, koji inače igra na lijevom krilu, raskinuo je ugovor s Partizanom zbog neisplate plaća, a u Osijek bi tako došao kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone za Partizan je zabio 18 golova i još je osam namjestio te je bio uvjerljivo najbolji igrač kluba, ali nastao je problem s plaćama i Japanac je ekspresno napustio klub.

Image
Image

"Za mene slučaj s Partizanom ne postoji. Primjećujem da su ljudi iz moje okoline zabrinuti, ali mene stvarno nije briga. Imao sam probleme s isplatom plaća, a ugovor sam raskinuo uslijed zabrinutosti", rekao je nedavno na okupljanju reprezentacije Asano, koji je inače prije Partizana igrao za Arsenal, pa za Stuttgart i Hannover te je nakon toga stigao u Beograd za milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za reprezentaciju Japana je odigrao 24 utakmice i postigao pet golova, a ako doista potpiše, Osijeku će to biti četvrto pojačanje za novu sezonu jer već su doveli Šimu Gržana, Amera Hiroša i Slavka Bralića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo