PRVE REAKCIJE / Jakirović nakon poraza od bivšeg kluba otkrio: 'To nam je problem i to treba javno reći'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon poraza protiv bivšeg kluba trener Dinama Sergej Jakirović stao je pred novinare

21.10.2023.
21:08
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Gorice u susretu su 12. kola HNL-a na svom terenu svladali Dinamo sa 2-1 (0-0) i tako ostvarili prvu prvenstvenu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti.

Dinamo je poveo golom Arijana Ademija (63), ali Gorica je okrenula preko Nikole Vujnovića (70) i Ante Mateja Jurića (90+2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza protiv bivšeg kluba trener Dinama Sergej Jakirović stao je pred novinare:

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužan sam nakon ovog poraza. Smatram da smo kontrolirali cijelu utakmicu, krenuli smo dobro od prve minute i imali dobrih akcija. Na tome smo inzistirali. Izmjenama u poluvremenu smo željeli više prodornosti na desnoj strani. Poveli smo i nejasno mi je kako ne možemo obraniti jedan običan centaršut koji je lako obranjiv", priča i nastavlja:

"Evidentno je bilo da će tako igrati, ali nismo to napravili. To nam je evidentan problem i to treba reći. Na kraju je utakmica ušla u run 'n' gun i tu smo kontrolirali, ali nismo zabili gol i primili smo ga iz kontre. Čestitam Gorici", rekao je Jakirović u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidovića ste izvadili na poluvremenu?

"Nisam bio zadovoljan njegovom energijom. Stalno je bio u prvoj ili drugoj brzini i to nije bilo dobro. Zato sam ga izvadio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Individualne greške obrane su presudile?

"Da, meni je to tako izgledalo s terena, a kad vidim na televiziji bit ću vjerojatno još više ljut. Ali džaba meni što sam ja ljut jer mi prosipamo bodove. U analizi se sve zna što tko radi, ali uvijek postoji taj ljudski faktor hoćeš li prepoznati situaciju ili nećeš. Mi ih nismo prepoznali i kapitulirali smo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo