PUT U BUGARSKU / Jaka hrvatska sudačka ekipa sudi utakmicu nokaut faze Konferencijske lige

Image

Sudio je već nekoliko europskih utakmica ove sezone. U kvalifikacijama Lige prvaka je sudio dvoboj Linfielda i The New Saintsa, u Europa ligi ogled Malmoa i Brage te Dinamo Kijeva i Fenerbahcea dok je u kvalifikacijama Konferencijske lige dijelio pravdu u dvobojima Antwerpa i Lillestorma te CSKA Sofije i Basela

14.2.2023.
18:54
VOYO logo

Hrvatska sudačka ekipa na čelu sa splitskim sucem Dujom Strukanom sudit će prvi dvoboj kvalifikacijskog dvoboja za osminu finalu Konferencijske lige između Ludogoreca i Anderlechta koja se igra u četvrtak u 21 sat u bugarskom Razgradu.

Strukanu će asistirati Bojan Zobenica, Alen Jakšić i Ivan Bebek, a u VAR sobi će biti Fran Jović i Dario Bel. Kontrolor suđenja će biti Ukrajinac Volodymyr Petrov.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne iznenađuje povjerenje koje je UEFA ukazala Strukanu jer je riječ o ponajboljem hrvatskom djelitelju pravde posljednjih godina. Splitski sudac je na FIFA-inoj listi od 2017., a od prosinca 2021. godine je u prvoj kategoriji UEFA sudaca.

Sudio je već nekoliko europskih utakmica ove sezone. U kvalifikacijama Lige prvaka je sudio dvoboj Linfielda i The New Saintsa, u Europa ligi ogled Malmoa i Brage te Dinamo Kijeva i Fenerbahcea dok je u kvalifikacijama Konferencijske lige dijelio pravdu u dvobojima Antwerpa i Lillestorma te CSKA Sofije i Basela.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo