BEZ MILOSTI / Tatin sin odbačen iz kluba iako nosi slavno prezime!

Brooklyn Beckham trenutno je član Arsenala, ali ugledni klub iz Londona čeka kraj sezone kako bi se riješio sina slavnog engleskog nogometaša.

24.2.2015.
11:12
VOYO logo

Brooklynu Beckhamu ne pomaže što mu je otac bio legendarni nogometaš, 15-godišnji Davidov sin neće dobiti dvogodišnji ugovor i stipendiju od Arsenala. Naprotiv, ovog ljeta 'topnici' će ga otpustiti i poželjeti mu sreću u nekom drugom klubu.

Nedavno je Brooklyn čak i zaigrao za U18 momčad Arsenala u Engleskoj, ali taj potez nije bio zbog njegovih nogometnih kvaliteta, već puke nužde. Topnici su U17 i U16 momčadi odveli na turnir u Katar, te jednostavno nisu imali dovoljno igrača za popuniti momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je sa starijima od sebe zaigrao i Brooklyn, ali prema izvještajima iz Arsenalove akademije, Beckhamov najstariji sin zaostaje na terenu i za vršnjacima. Treneri u mlađim kategorijama smatraju da na poziciji desnog veznog imaju mnogo talentiranije klince u tom godištu, ali ističu da Brooklyn i dalje može uspjeti u profesionalnom nogometu. No, ne u njihovom klubu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arsenalovoj Hale End akademiji su i preostala dva Davidova sina, Romez i Cruz, a ističe se kako 10-godišnji Cruz je definitivno naslijedio najviše očevih nogometnih gena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo