odluka hns-a / Iznosi koje većina nas može samo sanjati: Ante Čačić je s mjesta izbornika otišao s milijunskom otpremninom!

Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Dok je Hrvatska bila vodeća u kvalifikacijskoj skupini, bivšemu izborniku Anti Čačiću predsjednik HNS-a Davor Šuker povisio plaću na 60.000 eura mjesečno

4.11.2017.
15:05
Slavko Midžor/Pixsell
VOYO logo

Ključni potez vodstva HNS-a bilo je smjenjivanje izbornika reprezentacije uoči završnice kvalifikacijskoga ciklusa. Međutim, ako nam ona i donese plasman u Rusiju i priskrbi HNS-u najmanje 12 milijuna dolara od Fife, Čačićev otkaz pamtit će se kao najskuplji rastanak u povijesti HNS-a. Tako neslužbeno saznaje Večernji list da je predsjednik Davor Šuker, opet legitimno, na svoju ruku, dok je Hrvatska bila vodeća u kvalifikacijskoj skupini, bivšemu izborniku Anti Čačiću bio povisio plaću na nestvarnih 60.000 eura mjesečno.  

Uz to, u novi je ugovor bila ugrađena klauzula da se Čačiću, u slučaju otkaza, treba isplatiti čak 12 mjesečnih plaća, što jednostavnom računicom iznosi 720.000 eura ili 5,4 milijuna kuna! I tko onda kaže da je Čačić iz reprezentacije otišao kao gubitnik, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo