IZNENAĐUJUĆA SITUACIJA NA LJESTVICI NAJSKUPLJIH HRVATA: / Vlašiću cijena opasno raste, a jedan Vatreni strmoglavo pada

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vlašić je trenutno šesti najskuplji hrvatski igrač

23.12.2019.
15:26
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Transfermarkt je ažurirao vrijednosti nekih igrača, a među njima se našao i hit-igrač hrvatske reprezentacije, Nikola Vlašić. Mladi veznjak ove je sezone briljantan u svojoj CSKA Moskvi, a od ovog ponedjeljka vrijedi čak 22 milijuna eura. Vlašić je svoju cijenu zaslužio izvrsnim igrama u Rusiji gdje je ove sezone upisao sedam golova i četiri asistencije, a trenutno je najefikasniji igrač svog kluba nakon 19 kola.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

15.11.2018., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, Liga A, skupina 4, 3. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Nikola Vlasic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Vlašić je trenutno šesti najskuplji hrvatski igrač. Prvo mjesto drži Marcelo Brozović koji vrijedi 60 milijuna eura, a za njim slijedi Mateo Kovačić čija je vrijednost procjenjena na 45 milijuna eura. Treće mjesto drži Andrej Kramarić s 38 milijuna eura, a četvrto, za sada, drži Ante Rebić čija vrijednost drastično pada. Do jučer je vrijedio 40 milijuna eura, a sada vrijedi deset milijuna eura manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić je peti s vrijednosti od 25 milijuna eura, a Vlašić mu je tu za petama i ako ovako nastavi uskoro će "prešišati" i njega i Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo