'IZDAJA' KOJA SE NE OPRAŠTA: Golmanica Atletica slavila Realov naslov prvaka Europe i sad joj prijeti izbacivanje iz kluba

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Sara Ezquerro, golmanica Atleticove ženske ekipe, trenutno je najomraženija osoba među navijačima Atletica.

31.5.2016.
14:42
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Iz razloga što se tijekom nedjeljne Realove proslave osvajanja Lige prvaka na madridskim ulicama fotografirala kako s Realovim rekvizitima (u društvu Marije Calvo, bivše igračice Atletica) sva sretna slavi Realov naslov prvaka Europe.

Image
NASTAVLJA SE RAT PROVOKACIJAMA: /

Nogometaš Real Madrida opako spustio zvijezdi Barcelone

Image
NASTAVLJA SE RAT PROVOKACIJAMA: /

Nogometaš Real Madrida opako spustio zvijezdi Barcelone

U navijačkom svijetu biti izdajica nešto je najgore i navijači to ne zaboravljaju. Upravo tako pristalice Rojiblancosa gledaju na Saru Ezquerro, golmanicu ženske momčadi Atletica. Ona se slikala sa svojom prijateljicom Marijom Calvo kako sva sretna slavi "Undecimu" Los Blancosa. Slika, na kojoj je Saru označila njena prijateljica, vrlo brzo proširila se društvenim mrežama, profili Atleticove golmanice i Realove navijačice ubrzo su bili zasuti navijačkim uvredama i prijetnjama, pa su zatvoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub sazvao krizni sastanak

Španjolski mediji pišu da je Atletico sazvao krizni sastanak kako bi raspravio ovaj neočekivani problem, a ne bi bilo neobično i da se golmanica izbaci iz kluba zbog izdaje.

Image
Image

"Sara Ezquerro, golmanica Atletico Madrida B, nije mogla niti sanjati kako će ju navijanje za Real priuštiti takve probleme. Klub je zbog njezine slike sazvao krizni sastanak kako bi vidio što i kako dalje. U Atleticu su razočarani ovakvim potezom. Tjedan dana prije finala Lige prvaka, iz službe za odnose s javnošću održali su sastanke s predstavnicima svih momčadi kluba, pri čemu su igračice, igrači i treneri upozoreni da u tjednu koji predstoji posebno paze na statuse i fotografije koje objavljuju na socijalnim mrežama, s obzirom na to da će klub i svi njegovi članovi, pa tako i njihovi profili, zbog finala biti pod posebnim povećalom.", piše madridski dnevni sportski list Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se čeka reakcija kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo