Izbornik Vatrenih 'šokiran' uoči Bugarske: 'Igrači uopće ne razgovaraju'

Hrvatski izbornik Niko Kovač se, uoči kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske, osvrnuo na situaciju u taboru Vatrenih, odnosno, na neke navike svojih igrača koje su njega, kao izbornika, pomalo i šokirale.

“Informacije cure iz svlačionice, jer, petnaest minuta nakon što ću izdiktirati sastav za utakmicu, formacija se već vrti na svim hrvatskim portalima. Svlačionica mi je puna insajdera. Zatim, govori se o “konclogoru” u Brazilu, a po naputku FIFA-e nisam smio puštati novinare u kamp i zato smo se sastajali na ‘ugibalištu’ gradskog autobusa, kako vi kažete”, kazao je izbornik Vatrenih Niko Kovač za Jutarnji list.

Kovač se osvrnuo na strogosti vlastitog režima u reprezentaciji Hrvatske.

“A kad smo već kod strogosti režima, ja sam igračima dnevno otimao četiri sata. Istina, dizanje je bilo u 8 ujutro, zatim bi dali krv i doručkovali. Na tri obroka smo dnevno trošiti sat i pol, toliko je trajao trening plus test krvi. Je li četiri sata dnevnih obveza konclogor i diktatura?”

//www.youtube.com/embed/PT57F6se-wU

Hrvatski izbornik ne shvaća ovu novu generaciju nogometaša.

“U moje vrijeme kartali smo i beskonačno razgovarali o nogometu. Danas igrači uopće ne razgovaraju, svi su na Facebooku, Instagramu, Twiteru. Nabiju slušalice na uha i zaključavaju se u svoj svijet”, zaključio je Kovač.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr