Ibrahimović u šoku: 'Ovo nikada nisam doživio!'

'Nisam ni u ludilu mogao zamisliti da ćemo si iznenada dopustiti takvo ispadanje iz ritma.

17.10.2012.
9:42
VOYO logo

Njemački nogometni reprezentativci su u Berlinu uspjeli prosuti 4:0 vodstvo protiv Švedske u posljednjih pola sata kvalifikacijskog dvoboja za SP u Brazilu, koji je na kraju završio remijem (4:4), a izbornik ElfaJoachim Löw nije imao objašnjenje za ono što se dogodilo.

"Iskreno, ne znam kako bih objasnio ovo večeras. Šezdeset smo minuta držali kontrolu i dominirali igrom, a nisam ni u ludilu mogao zamisliti da ćemo si iznenada dopustiti takvo ispadanje iz ritma. Izgubili smo sve", rekao je njemački izbornik pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5927885

"Sada smo očajni i razočarani, no nećemo si dopustiti da nas ovo izbaci s puta. Ovo je utakmica iz koje ćemo izvući velike pouke. Kako je bilo u svlačionici? Svi smo bili zanijemili", izjavio je Löw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudo se počelo događati pogotkom Zlatana Ibrahimovića za 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam svašta doživio u nogometu, ali ovo nikada. I mi smo malo u šoku. Mislim, nakon poluvremena smo bili neka posve druga momčad. Sve isti igrači, ali totalno drugačiji pristup", zaključio je Ibrahimović koji u tri kvalifikacijske utakmice za SP ima statistiku od dva pogotka i dvije asistencije.

Više o temi: specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo