IZ ZATVORA NA POSAO: / Mamić uvodi promjene nakon sramote protiv Fole!

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Nogometaši Dinama još su bez pobjede u aktualnoj sezoni. Novu će priliku imati u nedjelju kada u 2.

18.7.2015.
15:07
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

On je, podsjetimo, u srijedu uz jamčevinu pušten iz remetinečkog pritvora u kojem je s bratom Zdravkom, izvršnim predsjednikom kluba, završio zbog sumnje u utaju poreza. Mamići su pušteni taman na vrijeme da uživo svjedoče Dinamovoj sramoti u prvoj utamici 2. pretkola Lige prvaka protvi Fole Esch. Iako su bili veliki favoriti i premda su značajan dio drugog poluvremena imali igrača više, Modri su protiv momčadi iz Luksemburga odigrali samo 1:1, pa ih čeka još dosta posla u uzvratu. Prije toga su odigrali 1:1 i protiv Hajduka na startu novog prvenstva.

"Teška utakmica po vrućem vremenu"

"Igramo protiv Osijeka koji je pobjedom u gostima protiv Zagreba otvorio sezonu i to nam je svakako dovoljno veliko upozorenje da moramo biti pravi. Dovoljno se samo sjetiti da prošle godine u nekoliko utakmica nismo dobili Zagreb tako da ova pobjeda Osijeka itekako puno vrijedi. Gradski vrt je tradicionalno teško gostovanje za nas, nitko lako ne odnosi bodove iz Osijeka i čeka nas teška utakmica po vrlo vrućem vremenu", upozorio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da u prve dvije utakmice momčad nije pokazala igru kakvu bismo željeli, odnosno kakvoj smo se nadali i bit će nekih promjena u sastavu, ali ne mogu unaprijed reći kojih. Kažem, siguran sam da će momčad koja istrči u Gradskom vrtu odigrati na boljoj razini nego do sada."

"Stvari se vraćaju na svoje mjesto"

Priznao je Mamić i da je razgovarao s igračima o svojoj situaciji, odnosno izbivanju zbog pritvaranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pričali smo dosta s igračima, stvari se vraćaju na svoje mjesto, ulazimo u našu rutinu i očekujem da igrači reagiraju na način na koji mi to želimo, odnosno da na terenu pokažu dobru igru i da tako na najbolji mogući način najavimo uzvrat u Luksemburgu."

Sportski.net/GNK Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo